Slide background

ПРОМОТИВНИ ЛИНИИ | LINJA PROMOVUESE

DORTMUND BOCHUM MUNCHEN DUISBURG

DUSELDORF BONN LEVERKUSEN MANHEIN

ULM FRANKFURT STUTTGART ESSE KARLSRUHE

79.99 €

49.99 €

ВОЗРАСНИ

ДЕЦА

TE RITUR 10+

0-10 VJET.

Slide background

РЕДОВНИ ЛОКАЛНИ И МЕЃУНАРОДНИ ЛИНИИ

SKOPJE

BELGRAD

TIRANA

BITOLA

VIENNA

BERN

MILANO

DORTMUND

OHRID

WELS

KUMANOVO

SOFIA

ZURICH

Slide background

ЛЕТОВИ И АРАНЖМАНИ

НАСЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ

Добредојдовте на нашата веб-страница, тука можете да се информирате за возниот ред на локални и за меѓународни дестинации како и за секои нови понуди и новини кои САТ-БУС ќе ги има.
На нашите шалтери може да купите билети за разни дестинации, локални и меѓународни. Автобуската станица во Тетово поседува чекална и сопствен паркинг простор за автобуси, а исто така во комплексот на станицата се наоѓаат и разни туристички агенции, како и мини маркети и сендвичари.

АВТОБУСКА СТАНИЦА ТЕТОВО ВИ ПОСАКУВА СРЕЌЕН ПАТ.

ВОЗЕН РЕД

ИНФО ТЕЛЕФОНИ

  • Точно време - 185
  • Информации - 188
  • Будење - 180
  • Меѓународни Разговори - 182
  • Пречки - 177
  • Такси за Тетово - 15 xx
  • Инфо метео - 142 220

КАРТА НА ПАТИШТА

PatnaKarta_01

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Ведро
Денеска
Ведро
0%
Умерено облачно
Утре
Умерено облачно
10%

МЕСЕЧНИ БИЛЕТИ ЗА СКОПЈЕ

Би сакале да Ве известиме дека на нашите шалтери може да купите месечни и полумесечни билети за Скопје. Напомена: полумесечните билети можете да ги набавите за од 15ти во месецот. За сите подетални информации Ве молиме да се обратите на нашите шалтери или пак на нашиот контакт телефон 044 / 339 130

САТБУС ТРАВЕЛ

Tука може да купите билети за сите дестинации, локален и меѓународен превоз, додека за возниот ред, аранжманите и сите останати промоции може да се информирате на веб страната на Сат-Бус Травел.