SATBUS TRAVEL

Туристичка Агенција

ЗА НАС

Сат Бус Травел е туристичка агенција која работи во склоп со Автобуската станица Тетово и се наоѓа во нејзиниот комплекс.
Сат Бус Травел Ви нуди аранжмани по екстра поволни цени до најпосакуваните дестинации. Поминете незаборавен одмор во Грција, Турција, Албанија, Бугарија и многу други европски земји. Погледнете ги нашите промоции, а за подетални информации посетете не или контактирајте не на нашиот веб сајт.

world copy

АРАНЖМАНИ

f1d6d3d16d76389367e20f0b982cf5ea

АЛБАНИЈА

376887-svetik

ГРЦИЈА

Istanbul-HD-Wallpaper

ТУРЦИЈА

sauletos-atostogos-bulgarijoje-08260902-skrydis-bagazas-pervezimai-ir-7-n-pasirinktame-viesbutyje-su-maitinimu-nuo-359-eur

БУГАРИЈА

АВИО ТРАНСПОРТ

Sat Bus Travel Ви нуди летови до сите атрактивни светски локации, преку најдобрите авиокомпании и по екстра промотивни цени. За подетални информации околу авионските летови обратете се во седиштето на Sat Bus Travel.

ГАЛЕРИЈА