АВТОБУСКА СТАНИЦА ТЕТОВО

ЗА НАС И НАШАТА КОМПАНИЈА

Автобуската станица Сат Бус Тетово, со десетици меѓународни и преку 100 локални линии е центар на автобускиот транспорт во нашиот град. Врвната услуга и квалитет, како и постојаниот стремеж кон усовршување на редовен и точен јавен превоз, се главни одлики на оваа компанија. Секогаш достапни, на своите патници им нудат безбеден и удобен превоз до саканата дестинација. Во комплексот на автобуската станица се наоѓаат и повеќе туристички агенции, кафетерии и мини-маркети.


ЗОШТО НИЕ

Услуга - 100%
Редовност - 100%
Локални линии - 100%
Меѓународни Линии - 100%

044 / 339 - 320

Ул. Борис Кидрич б.б. 1200 Tetovo

info@satbus.mk

НЕКОИ ФАКТИ

+
Локални Линии
+
Меѓународни линии
+
Дестинации
+
Превозници

ГАЛЕРИЈА